جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

نماینده ایران در ژنو: برداشتن اولین گام درباره برجام تکلیف آمریکا است

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو در سخنانی در کنفرانس خلع سلاح، تکلیف برداشتن اولین گام را در ارتباط با توافق هسته‌ای ایران برعهده طرف متخلف دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۷۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر «اسماعیل بقایی هامانه» نماینده دائم ایران در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو، امروز چهارشنبه طی سخنانی در کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت برداشتن اولین گام برای نجات توافق هسته‌ای ایران برعهده واشنگتن است.

به گزارش «رویترز»، وی در این خصوص اظهار داشت: تکلیف بازگشت، آغاز دوباره و جبران خسارت‌های وارده و همچنین ایجاد اطمینان در این خصوص که بار دیگر بدعهدی نمی‌کنند، برعهده طرف متخلف است.

نماینده ایران افزود: همانطور که وزیر (خارجه) ظریف اخیرا بیان کرد، یک مسیر رو به جلو با یک توالی منطقی وجود دارد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه در پیامی توییتری به مسیری که آمریکا باید برای بازگشت به برجام اتخاذ کند اشاره کرد. 

وی در این پیام توییتری نوشت: «یک راه به جلو با ترتیبی منطقی وجود دارد: تعهد اقدام جلسه. آمریکا به عنوان طرف متخلف باید اقدامات اصلاحی را انجام دهد:به برنامه جامع اقدام مشترک پایبند باشد و به طور موثر تعهدات را انجام دهد. ایران بلافاصله با برگرداندن اقدامات خود، پاسخ متقابل می‌دهد.»

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اخیراً در بیانیه‌ای اعلام کرد کشورش دعوت اتحادیه اروپا برای شرکت در جلسه گروه ۱+۵ و ایران در خصوص برجام را خواهد پذیرفت.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از زمان کارزارهای انتخاباتی از تمایل خود برای بازگشت به برجام می‌گفت، با این حال از زمان روی کار آمدن اقدامی در این جهت انجام نداده و بازگشت را منوط به بازگشت کامل ایران به تعهدات خود ذیل برجام کرده است. 

جمهوری اسلامی ایران تصریح کرده که با توجه به آنکه واشنگتن طرفی بوده که توافق را نقض کرده و کاهش تعهدات تهران در واکنش به اقدام غیرقانونی آمریکا انجام شده هر گامی از سوی تهران بعد از رفع تحریم‌ها صورت خواهد گرفت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۶
0
0
فکر کنین سرنوشت هشتاد میلیون ایرانی را گره زدن به اول کی قدم برداره این اول تو در سیاست بی معنی است